Producten
Aanmelden
Voor bestaande en nieuwe klanten.
Informatie
Haardhout | Berkenhout |
 
Pallet ovengedroogd berken haardhout  299,00 
 
Pallet ovengedroogd berken haardhout
Grote afbeelding

Ovengedroogd berkenhout online kopen? Koop bij haardhout.com! Wij leveren de beste kwaliteit berkenhout tegen een scherpe prijs. Bovendien geven wij een ovendroog garantie.

Direct stoken
Ovengedroogd betekent dat u direct kunt stoken. In de oven gedroogde blokken haardhout bevatten namelijk minder dan 12% vocht. Bovendien is er voor de verbranding weinig zuurstof nodig, waardoor een hoog warmtevermogen ontstaat.

Berkenhout
Dit soort heeft een mooie witte schors. Door de zachtheid is het gemakkelijk aan te steken. Wat volgt is een fraai vlammenspel met een prettige geur. Bovendien is er een schone ontbranding, wat vervuiling van het rookkanaal voorkomt. Daarom is dit berkenhout heel geschikt voor kachels en kleine openhaarden. Heeft u een grote openhaard? Dan adviseren wij berkenhout van 43 centimeter.

Hele pallet ovengedroogd berkenhout
De blokken hebben een lengte van ongeveer 25 á 26 centimeter. Deze blokken komen in een pallet met de volgende afmetingen: 120 x 85 x 200 centimeter. Een hele pallet bevat ongeveer 3,5 kuub losgestort hout.

Vergeet u niet om aanmaakhout te kopen? Middels dit aanmaakhout kunt u het vuur gemakkelijk aansteken. Wist u overigens dat wij ook opslagen en afdekhoezen verkopen?

Haardhout.com heeft al het ovengedroogd haardhout standaard op voorraad. Op een werkdag voor 14.00 besteld? De volgende werkdag geleverd!
 

 

Gemiddelde waardering (1 Reviews)
Schrijf uw review.
Voor meer informatie, bezoek de website.
Aantal:
Alle prijzen op haardhout.com zijn inclusief levering en BTW.
Aanbevolen bij dit product:
Omdoos aanmaakblokjes
Omdoos aanmaakblokjes
25,00
 meebestellen
Afdekhoes
Afdekhoes
7,50
 meebestellen
Reviews voor dit produkt
5 van 5 Sterren! perfect haardhout, goed gestapel
Geplaatst door Theo Langstraat uit Den Hoorn op 28/01/2017 

 
Haardhout.com doet gewoon wat het moet doen. Correcte leveringen van perfect haardhout, goed gestapelde op een pallet. Ik maak hier al sinds 2007 gebruik van. Berkenhout voor een kleine Noorse houtkachel in mijn tuinkantoor. Je hebt haast geen aanmaakblokjes nodig. Brand "brandschoon"! Door de jaren heen niet heel veel duurder geworden.
Klik voor alle reviews van dit produkt.
Reviews
Haardhout.com doet gewoon wat het moet doen. Correcte leveringen van perfect haardhout, goed gestapelde op een pallet. Ik maak hier al sinds 2007 gebruik van. B
Uw voordeel
  • Gratis geleverd in Nederland
  • 28.000 tevreden klanten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Optie: zaterdag levering
  • Optie: kooiaap levering
  • Het hele jaar voorraad
  • Alle kennis
  • Persoonlijk contact
Development and design by MARK-APP