Producten
Aanmelden
Voor bestaande en nieuwe klanten.
Informatie
Haardhout bezorgen in Nederland Haardhout bezorgen in Nederland

Haardhout bezorgen in Nederland

De prijzen op deze website zijn inclusief bezorgen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Haardhout.com levert uw haardhout met zogenaamde citytrailers. Dit is een vrachtauto met oplegger combinatie die ook veel gebruikt wordt voor de bevoorrading van supermarkten etc. Deze auto's kunnen ca. 23 pallets vervoeren en zijn uitermate geschikt voor distributiewerk. Echter het blijven grote vrachtwagens, let hierop met uw bestelling. Vanaf de vrachtwagen wordt de pallet met een pompwagen op zijn plek gezet. De combinatie van een hele pallet met een pompwagen weegt ong. 800kg en kan dus niet over grind, gras of minder goed aangelegde bestrating. Dijkjes en hellingen zijn een risico.
Pallets worden in principe op de stoep afgeleverd. Plaatsing in uw tuin of onder carport gebeurt in overleg met de chauffeur, hij kan samen met u bepalen wat wel of niet mogelijk is. Schade als gevolg van plaatsing op uw terrein (verzakte bestrating etc.) is voor uw eigen rekening. Bij vakantieparken, appartementen etc. wordt geleverd tot de hoofdingang op de begane grond. Mocht U hierover meer informatie willen ontvangen; stuur uw vraag naar
info@haardhout.com.

Haardhout.com levert uw haardhout gratis aan huis in heel Nederland

* met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeuws Vlaanderen en België
 

Levering haardhout
 
 
 
 
Ook heeft haardhout.com een groot aantal distributeurs tot haar beschikking, hier maken we gebruik van als we niet op de door u gewenste leverdag in uw regio zijn.  Ook beschikken onze distributeurs over kleinere vrachtwagens genaamd bakwagens, deze hebben het formaat van een vuilniswagen en kunnen dus eenvoudiger op moeilijk bereikbare plaatsen komen.

 

Veel van onze distributeurs maken echter gebruik van een handpompwagen en zullen dus op eigen kracht de pallets van soms wel 1000kg moeten verplaatsen. Pallets worden in principe op de stoep afgeleverd. Plaatsing in uw tuin of onder carport gebeurt in overleg met de chauffeur, hij kan samen met u bepalen wat wel of niet mogelijk is.

Als u liever de pallet met haardhout geleverd wilt hebben met een kooiaap(i.v.m. een grindoprit etc.) dan is dit mogelijk voor een extra vergoeding van €. 35,00. Dit kunt u dan aangeven bij het afronden van uw bestelling in de winkelwagen! De kooiaap heeft een vrije doorgang nodig van minimaal 2 meter breed en 2,50 meter hoog!

Op vakantieparken, bij appartementen etc. wordt geleverd tot de hoofdingang op de begane grond.

 

"Ik wil graag een datum afspreken zodat ik aanwezig kan zijn bij het bezorgen"

 

 Na het plaatsen van de bestelling wordt contact met u opgenomen om een datum af te spreken.

 

"Ik wil graag een pallet haardhout bestellen, bezorgen kan altijd"

 

Dit is zowel voor haardhout.com als voor U de meest eenvoudige manier om het hout te laten bezorgen. U kunt op het bestelformulier bij de opmerking aangeven waar U de pallet geplaatst wil hebben. Let op!! dit kan alleen als we de pallet met een palletwagen op deze lokatie kunnen brengen. (minimale doorgang van 1.50 mtr. breed en 2.25 mtr hoog) tevens dient de ondergrond verhard te zijn en de palletwagen kan niet over drempels, trappen etc.Na het plaatsen van de bestelling wordt contact met u opgenomen om een datum af te spreken.

 

"Ik woon in een appartementen gebouw op de 4e etage, kan de pallet in de lift?" 

Haardhout.com levert uw haardhout tot de hoofdingang op de begane grond. (1 hele pallet haardhout weegt ongeveer 1000 kg!!).

Tip; als U uw hout in netzakken bestelt kunt U dit gemakkelijker in kleinere hoeveelheden verdelen en (binnenshuis) vervoeren. Ook makkelijk als U samen met de buren bestelt.

 

Ga verder
Reviews
goed droog hout , netjes op tijd, en evt problemen worden netjes opgelost. inmiddels na 2 jaar al vaste klant.
Uw voordeel
  • Gratis geleverd in Nederland
  • 28.000 tevreden klanten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Optie: zaterdag levering
  • Optie: kooiaap levering
  • Het hele jaar voorraad
  • Alle kennis
  • Persoonlijk contact
Development and design by MARK-APP