Producten
Aanmelden
Voor bestaande en nieuwe klanten.
Informatie
Haardhout | Essenhout |
 
Halve pallet ovengedroogd essen haardhout  209,00 
 
Halve pallet ovengedroogd essen haardhout
Grote afbeelding

Ovengedroogd essenhout kopen? Koop bij haardhout.com! Wij leveren de beste kwaliteit essenhout tegen een scherpe prijs. Bovendien geven wij een ovendroog garantie.

Direct stoken
Ovengedroogd betekent dat u direct kunt stoken. In de oven gedroogde blokken haardhout bevatten namelijk minder dan 12% vocht. Hierdoor is er een schone ontbranding, wat vervuiling van het rookkanaal voorkomt.

Essenhout
Dit soort hout is duurzaam in gebruik. Het is taai, elastisch en hard. Hierdoor brandt het hout traag en geeft het een goede warmte af. Bovendien geeft essenhout een schitterend, maar rustig vlammenspel. Daarom is dit soort hout heel geschikt voor middelgrote haarden en kachels. Essenhout is tevens geschikt voor pizzeria’s en restaurants.

Halve pallet ovengedroogd essenhout
De blokken hebben een lengte van ongeveer 25 á 26 centimeter. Deze blokken komen in een pallet met de volgende afmetingen: 120 x 85 x 120 centimeter. Een halve pallet bevat ongeveer 1,85 kuub losgestort hout.

Haardhout.com levert tevens hele pallets essen. Vergeet u niet om aanmaakhout te kopen? Wist u overigens dat wij ook diverse houtopslagen en afdekhoezen verkopen?

Haardhout.com heeft al het ovengedroogd haardhout standaard op voorraad. Op een werkdag voor 14.00 besteld? De volgende werkdag geleverd!

Gemiddelde waardering (5 Reviews)
Schrijf uw review.
Aantal:
Alle prijzen op haardhout.com zijn inclusief levering en BTW.
Aanbevolen bij dit product:
Omdoos aanmaakblokjes
Omdoos aanmaakblokjes
25,00
 meebestellen
2 jumbo zakken aanmaakhout
2 jumbo zakken aanmaakhout
19,95
 meebestellen
Afdekhoes
Afdekhoes
7,50
 meebestellen
Reviews voor dit produkt
5 van 5 Sterren! Keurig op afspraak geleverd
Geplaatst door Roy Schuetz uit Waverveen op 15/10/2016 

 
Deze keer een halve pallet, want de pallets zijn goedgevuld! Uitstekende kwaliteit ovengedroogd essenhout geeft een garantie voor veel warmte en mooie vlammen! Bijna geen restas, dus hoog rendement. Keurig op afspraak geleverd. Top!
2 van 5 Sterren! Graag een ervaren chauffeur.
Geplaatst door Wolter uit Berkel-Enschot op 02/06/2011 

 
Ik ben het met de laatste review eens. Ik bestel al een aantal jaar mijn hout maar dit jaar was het inderdaad van een veel mindere kwaliteit. Moest het echt zelf nog klein klieven wilde het een beetje goed branden. Hopelijk wordt de komende lading beter. De laatste chauffeur had ontzettend veel problemen om het hout af te leveren en stond op het punt om het hout op de straat (en niet in de oprit) te laten staan. Aandringen van mijn vrouw heeft uiteindelijk wel geholpen. Aflevering is het laatste visite kaartje van je bedrijf en onze straat is toch echt niet zo moeilijk. Was ook alleen maar de bij de laatste levering en een ervaren chauffeur is dan wel aan te raden.
1 van 5 Sterren! Vorige keer ovengedroogd besteld
Geplaatst door gilles uit barneveld op 27/01/2011 

 
waardeloos hout. we hebben wel eens beter gehad van jullie. maar dit x erg nat niet aan te krijgen gewoon (K) hout. we koen zeker niet in aan merking voor de 100 euro, met deze mindere beoordeling.
5 van 5 Sterren! Goed hout, echt de moeite waard.
Geplaatst door S.J.M. Olthof uit Katwijk op 20/01/2011 

 
Voor het eerst besteld en dan is het altijd maar afwachten hoe en wat je krijgt, want het blijft een hele hoop geld, toch?. In het verleden heb ik alles zelf gedaan, van het kappen van een boom, kloven, verslepen en opbergen, maar ivm omstandigheden besteld. De bestelling werd keurig en op tijd geleverd. Hele pallet besteld en een hele pallet krijgen, maar dan ook echt een hele pallet!!!GEEN HALF WERK!!! Goed hout, echt de moeite waard. Alle afspraken zijn goed nagekomen; Niet aanbellen ivm nachtdienst, de dag, de tijd, maar helaas was de levering ivm ligging tuin niet in de tuin neer te zetten. Keurig een briefje van de chauffeur met de uitleg waarom het niet in de tuin gezet kon worden. Maar ik had zelf al zo'n vermoeden. Maar toch... Heeft ook zijn voordelen, van al dat gesleep van het hout heb ik het vaker warm gehad dan alleen de openhaard...... Alles voor herhaling vatbaar, ik ben zeer tevreden!! Met vriendelijke groet, Bas Olthof
5 van 5 Sterren! Niet de goedkoopste, maar top !
Geplaatst door De Ley uit Knokke op 10/01/2011 

 
Voor de eerste keer online brandhout besteld. Uitermate accurate en eenvoudige service. Echt top! Dezelfde dag nog telefonisch contact voor afspraak levering. Netjes op de stoep afgeleverd , op tijd. En dan , wat een kwaliteit van hout! Ik heb ovengedroogd essenhout besteld. Mooi netjes gestapeld droog hout. Toegegeven niet de goedkoopste maar heb nog nooit zo'n goed brandhout gehad. Ik word een trouwe klant! Thanks
Klik voor alle reviews van dit produkt.
Reviews
Voor de eerste keer online brandhout besteld. Uiter-
mate accurate en eenvoudige service. Echt top! Dezelfd-
e dag nog telefonisch contact voor afspraak leverin
Uw voordeel
  • Gratis geleverd in Nederland
  • 28.000 tevreden klanten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Optie: zaterdag levering
  • Optie: kooiaap levering
  • Het hele jaar voorraad
  • Alle kennis
  • Persoonlijk contact
Development and design by MARK-APP