Producten
Aanmelden
Voor bestaande en nieuwe klanten.
Informatie
Halve pallet ovengedroogd essen haardhout 209,00
van Roy Schuetz uit Waverveen Geplaatst op: 15/10/2016
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

Deze keer een halve pallet, want de pallets zijn goedgevuld! Uitstekende kwaliteit ovengedroogd essenhout geeft een garantie voor veel warmte en mooie vlammen! Bijna geen restas, dus hoog rendement. Keurig op afspraak geleverd. Top!..
van Wolter uit Berkel-Enschot Geplaatst op: 02/06/2011
Waardering: 2 van 5 sterren [2 van 5 sterren]

Ik ben het met de laatste review eens. Ik bestel al een aantal jaar mijn hout maar dit jaar was het inderdaad van een veel mindere kwaliteit. Moest het echt zelf nog klein klieven wilde het een beetje goed branden. Hopelijk wordt de komende lading beter. De laatste chauffeur had ontzettend veel problemen om het hout af te leveren en stond op het punt om het hout op de straat (en niet in de oprit) te laten staan. Aandringen van mijn vrouw heeft uiteindelijk wel geholpen. Aflevering is het laatste visite kaartje van je bedrijf en onze straat is toch echt niet zo moeilijk. Was ook alleen maar de ..
van gilles uit barneveld Geplaatst op: 27/01/2011
Waardering: 1 van 5 sterren [1 van 5 sterren]

waardeloos hout. we hebben wel eens beter gehad van jullie. maar dit x erg nat niet aan te krijgen gewoon (K) hout. we koen zeker niet in aan merking voor de 100 euro, met deze mindere beoordeling...
van S.J.M. Olthof uit Katwijk Geplaatst op: 20/01/2011
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

Voor het eerst besteld en dan is het altijd maar afwachten hoe en wat je krijgt, want het blijft een hele hoop geld, toch?. In het verleden heb ik alles zelf gedaan, van het kappen van een boom, kloven, verslepen en opbergen, maar ivm omstandigheden besteld. De bestelling werd keurig en op tijd geleverd. Hele pallet besteld en een hele pallet krijgen, maar dan ook echt een hele pallet!!!GEEN HALF WERK!!! Goed hout, echt de moeite waard. Alle afspraken zijn goed nagekomen; Niet aanbellen ivm nachtdienst, de dag, de tijd, maar helaas was de levering ivm ligging tuin niet in de tuin neer te z..
van De Ley uit Knokke Geplaatst op: 10/01/2011
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

Voor de eerste keer online brandhout besteld. Uitermate accurate en eenvoudige service. Echt top! Dezelfde dag nog telefonisch contact voor afspraak levering. Netjes op de stoep afgeleverd , op tijd. En dan , wat een kwaliteit van hout! Ik heb ovengedroogd essenhout besteld. Mooi netjes gestapeld droog hout. Toegegeven niet de goedkoopste maar heb nog nooit zo\'n goed brandhout gehad. Ik word een trouwe klant! Thanks..
Review 1 tot 5 (van 5 reviews) Resultaten:  1 
Schrijf uw review

Reviews
Voor het eerst besteld en dan is het altijd maar afwachten hoe en wat je krijgt, want het blijft een hele hoop geld, toch?. In het verleden heb ik alles zelf g
Uw voordeel
  • Gratis geleverd in Nederland
  • 28.000 tevreden klanten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Optie: zaterdag levering
  • Optie: kooiaap levering
  • Het hele jaar voorraad
  • Alle kennis
  • Persoonlijk contact
Development and design by MARK-APP