Producten
Aanmelden
Voor bestaande en nieuwe klanten.
Informatie
Over haardhout.com Over haardhout.com

Over haardhout.com

Haardhout.com is dé leverancier op het gebied van ovengedroogd haardhout. Het leveren van het beste kwaliteit haardhout staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom geven wij een ovendroog garantie. Haardhout.com investeert namelijk constant in het verbeteren van het productieproces, om op deze manier kwalitatief gezien - en het hele jaar door - het beste haardhout te leveren.

Tijdlijn
Sinds 2004 is Haardhout.com actief met betrekking tot het leveren van openhaardhout aan particulieren. In 2005 is hier ovengedroogd haardhout aan toegevoegd. Sinds 3 september 2012 is Haardhout.com onderdeel van Emafo B.V. Na enkele jaren lokatie in Emmeloord en Veenoord te hebben gehad, is het bedrijf - in december 2015 - samengevoegd. Sinds die periode opereren wij vanuit Hoogeveen.

Ovengedroogd haardhout

Het ovengedroogd openhaardhout wordt geproduceerd in de Baltische staten (Letland en Litouwen). Op deze productielocaties wordt er continu gewerkt aan het verbeteren van technieken. Haardhout.com heeft zelf de productie in handen, wat betekent dat er voortdurend wordt bijgestuurd, om het beste haardhout te kunnen leveren. Het hout wordt bijvoorbeeld gedroogd in speciaal ontwikkelde droogkamers. Het afval van het zaag- en kloofproces wordt gebruikt voor het drogen. Op deze manier zijn er geen extra grondstoffen benodigd.

Goede klantenservice vinden wij belangrijk
Naast dat wij eersteklas haardhout leveren, vinden wij het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan. Daarom kunt u voor vragen altijd bij ons terecht. Na het plaatsen van een bestelling, nemen wij telefonisch contact met u op voor het maken van een leverafspraak. Er wordt altijd geleverd op de dag dat het ú het beste uitkomt. Bestelt u op een werkdag voor 14.00? Dan wordt uw bestelling de volgende dag geleverd.

Leveren van uw bestelling
Na het maken van de leverafspraak, handelen wij uw order gelijk af. Vervolgens plannen wij de order in bij het transportbedrijf waar wij mee samenwerken. Dit bedrijf zal vervolgens uw bestelling bij u thuis afleveren.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Ga verder
Reviews
goed contact, altijd een goede levering, en een goed product. ik zou andere mensen deze site zekers aanraden.
Uw voordeel
  • Gratis geleverd in Nederland
  • 28.000 tevreden klanten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Optie: zaterdag levering
  • Optie: kooiaap levering
  • Het hele jaar voorraad
  • Alle kennis
  • Persoonlijk contact
Development and design by MARK-APP